Αλεξάκη τι έγινε που πήγες;
Το ψήφισες το νομοσχέδιο για τα 15/χρονα. Θρίαμβος! Νενικήκαμεν!
Και;
Τι έγινε;
Ποιο είναι το κέρδος;

Σύνταξη δεν πήρα ακόμη, το καρότσι του super market έγινε σακούλα με δυο πράγματα μέσα, εκείνο ακρίβυνε, το άλλο ακρίβυνε, το παρά άλλο δεν το φτάνω το άλλο δεν το πλησιάζω, τα παπούτσια μου… τρύπησαν!

Τρύπησε και η καρδιά μου μαζί, αλλά και η καρδιά του γείτονα που τον βλέπω κάθε μέρα να τρώει στα σκουπίδια. Να ναι καλά ο παπά Νίκος, τρώω στα συσσίτια της εκκλησίας  δεν έφτασα στα σκουπίδια ακόμη. Αλλά και αν φτάσω , θα βγαίνω νύχτα στα κρυφά να μη με βλέπει κανείς. Και εγώ κανένα να μη βλέπω!

Τα μνημόνια είπες ότι θα έσκιζες και σε πίστεψα και συ αντί να βοηθήσεις να γλυτώσω από την πείνα μου ψηφίζεις αλλόκοτα πολύχρωμα νομοσχέδια. Παλαβά. Τρελά. Ανισόρροπα.

Και έρχεται χειμώνας, και δεν θα έχω πετρέλαιο να ζεστάνω τα πόδια μου. Τρύπησαν τα παπούτσια και τα δάχτυλα βγαίνουν στο πλάι. Σου το ξανάπα, ναι . Αλλά δεν το κατάλαβες. Μου χαμογέλασες με οίκτο.

Τι να τον κάνω; Δεν τρώγεται, δεν ντύνεται δεν μου απαλύνει τον πόνο. Σε πίστεψα, αλλά…με κορόιδεψες.  Σ΄αυτο το δημοψήφισμα  που ψήφισα ΟΧΙ πως βγήκε ναι δεν το κατάλαβα, όμως τότε κατάλαβα ότι τα πράγματα στράβωσαν για πάντα.

Και συ δεν με στήριξες, δεν με υπολόγισες, είχες δουλειές λέει  ν΄αλλαξεις τα θρησκευτικά ναι, να φέρεις  λαθρομετανάστες ναι, να διώξεις τα παιδιά μας στα εξωτερικά ναι, να ψηφίζεις ροζ νομοσχέδια, ναι!

Αυτό το χρώμα ποτέ μου δεν το χώνευα από παιδί, μου έφερνε αναγούλα.

Πες μου Αλεξάκη  μου ειλικρινά αν οι Ευρωπαίοι σου είπαν να βάψεις τον τοίχο ροζ να φύγουμε μια ώρα αρχύτερα από την π….την Ευρώπη. Ας τους αυτούς όλους να είναι ροζ. Δεν μας πάει εμάς τους Έλληνες αυτό το χρώμα.

Το θέλεις ή δεν το μπορείς;

Πηγή: 1myblog

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας